fbpx

Design brosura organizatie non-guvernamentala

Organizația TDH Romania a dezvoltat o broșură destinată profesioniștilor care lucrează cu copii aflați în conflict cu legea. Această creație reprezintă un ghid esențial pentru asistarea specialiștilor implicați în evaluarea individuală a copiilor ce pot fi considerați victime, suspecți sau acuzați în sistemul judiciar român.

Datorită caracterului său orientat către publicul adult și scopului său informativ-didactic, am adoptat un stil minimalist, adăugând doar câteva imagini/ilustrații și forme geometrice simple ca elemente decorative. Paleta cromatică a fost inspirată de culoarea principală a organizației Terre des Hommes, completată de nuanțe de gri și negru, menite să confere broșurii o notă de sobrietate.

Design Brosura „Educatia si Bunastarea Copiilor din judetul Bacau”

Brosura ilustrează câteva dintre proiectele Fundației Terre des Hommes desfășurate în Bacău, una dintre cele mai dezavantajate regiuni ale României. Designul echilibrat și culorile vibrante au insuflat viață poveștilor copiilor, accentuând importanța consultării lor în procesul de dezvoltare comunitară.

Atât iconițele cât și ilustrațiile integrate în această broșură au fost meticulos create de către echipa noastră de designeri la Golden Lobster. Aceștia și-au dedicat expertiza pentru a reda în imagini concise realizările organizației Terre des Hommes în decursul unui an în județul Bacău.

Mesajul profund și grafica cu impact au generat o susținere semnificativă din partea comunității, mobilizând cetățenii să se implice activ în sprijinirea inițiativelor, consolidând astfel legătura dintre comunitate și organizație.

Website Miss Grill

Website de prezentare a conceptului Miss Grill și platforma comenzi online pentru livrare de meniuri.

Proiectul a fost dezvoltat pe wordpress, folosind Woocommerce, cu un design custom, în care utilizatorul poate să răsfoiască meniul și să adauge în coș produsele dorite pentru a face o comandă online. Administratorul primește o notificare împreună cu detaliile aferente comenzii pentru a pregati meniurile si a face livrarea.

Conceptul Miss Grill : este mai mult decât un grătar pe roți, este un concept nou de GOURMET FAST-FOOD unde tehnicile speciale de pregătire a preparatelor se îmbină perfect cu atenția pe care o acordăm fiecărui produs pe care-l servim.

Site-ul a fost optimizat astfel încât fiecare pagină și funcționalitate să fie accesibilă atât pe computer cât și pe dispozitive mobile (tableta, telefon).

Website EVO GPS

EvoGPS este o companie fondată in 2009 și a fost integrată în grupul Vodafone, un lider global în soluții de telecomunicații și IoT.

Compania oferă un portofoliu extins de servicii pentru managerii de flote, înglobând în aplicația EVO GPS peste 40 de produse adaptate oricărui tip de industrie. De asemenea,  aplicația mobila EVO GPS vă oferă libertatea de mișcare, având acces de pe orice dispozitiv mobil la cele mai importante funcționalități ale aplicației.

Am dezvoltat acest proiect colaborând indeaproape cu staff-ul EvoGPS, încercând să oferim cea mai bună soluție pentru prezentarea online a produselor și a serviciilor oferite de companie.

Principalele cerințe ale clientului pentru acest proiect au fost:
– Responsive: adică, tot conținutul să se redimensioneze și să se adapteze în funcție de dimensiune ecranului pe care este afișat.
– Viteză mare de încărcare a conținutului.
– Design modern în acord cu brandul EvoGPS.

Folosind platforma WordPress, am beneficiat de o parte din funcționalitățile deja integrate însă, a fost nevoie de dezvoltarea unor module personalizate, care să ofere întocmai funcțiile cerute de către client.

Conținutul website-ului a fost împărțit pe categorii și tipuri de articole pentru a facilita modul în care acestea sunt afișate dar și adaugarea de nou conținut în site.

website layout with numbers of EVO GPS company developed by Golden Lobster
website layout of EVO GPS company developed by Golden Lobster
Website Layout of EVO GPS company

Platformă web organizație non-guvernamentală Youth

Acest client avea deja un website construit cu ajutorul CMS-ului Drupal, însă era greu să editeze conținutul paginilor și să adauge articole. Așa că ne-a cerut să dezvoltăm noua platformă, cu un design îmbunătățit folosind WordPress, astfel încât să poată avea mai mult control asupra întregului website.

După implementarea designului, am importat întreaga bază de date conținând vechile resurse și articole de pe Drupal.

website migration

Programatorii noștri au găsit cea mai bună soluție pentru a face tranziția de la Drupal la WordPress cât mai rapid și sigur.

După finalizarea proiectului am trimis clientului toate detaliile și informațiile de care avea nevoie pentru a putea sa editeze conținutul platformei după bunul plac.

Cea mai mare provocare a acestui proiect a fost implementarea unor filtre pentru resursele platformei folosind Ajax, pentru a evita reîncărcarea paginilor și a crea o experiență de navigare a utilizatorilor cât mai plăcută.

Clientul a fost mulțumit cu rezultatul obținut lucrând cu noi și a început modificarea paginilor și adăugarea de conținut nou imediat ce am livrat proiectul, aceasta fiind dovda faptului că am făcut o treabă bună instruindu-l pentru noul sistem de administrare.

Website agenție imobiliară

Proiectul de față este o platformă web dezvoltată pe WordPress folosind fotografiile clienților și randările 3D ale clădirii, care prezintă utilizatorilor fiecare nivel al clădirii și oferă posibilitatea de a vizualiza apartamentele în 3D.

Clientul este din Franța, Coasta de Azur și a solicitat un site web curat, minimalist unde să afișeze fotografii și alte informații online pentru posibilii săi clienti.

După finalizarea proiectului am furnizat informațiile necesare clientului, astfel încât să poată gestiona conținutul și să schimbe informațiile ori de câte ori are nevoie.

real estate website design
Floor Plans section from a website developed by Golden Lobster Agency
website creation

Proiectul a fost dezvoltat asftel încât să fie accesibil și pe dispozitivele mobile (responsive).

Notă: site-ul web a fost optimizat SEO, astfel încât Google și alte motoare de căutare sa poata indexa rapid, iar utilizatorii să-l poată găsi cu ușurință.

Dezvoltare platformă web pentru organizație non-guvernamentală

IGH susține o mișcare globală în curs de dezvoltare pentru a pune capăt fenomenului oamenilor fără adăpost.

Unul din site-urile organizației era construit pe Wix, iar clientul dorea să migreze toate informațiile și conținutul pe o altă platformă precum WordPress pentru ușura utilizarea.

Înainte de migrare site-ul web se încărca lent, unele informații erau greu de găsit, iar designul nu era unitar pe toate paginile.

Designerul nostru a trebuit să adapteze aspectul vechiului site web folosind un exemplu dat de către client și a făcut tot posibilul să păstreze toate informatiile dar și să implementeze un design unitar pe întregul site.

După ce clientul a aprobat partea vizuala a proiectului, programatorii noștri au început construirea platformei având WordPress ca CMS si utilizând tehnologiile: jQuery, Php și Html.

Dezvoltarea platformei pe WordPress a facilitat gestionarea conținutului de pe platformă pentru client, acesta având posibilitatea să acceseze rapid fiecare secțiune pe care dorește să o editeze.

website development project