fbpx

Dezvoltare Web

Dezvoltare Web
Web Design
Prototyping

Detalii ale unui computer macbook la Agentia de design Golden Lobster

Suntem o agenție digitală full service care ofertă servicii de top în întreaga lume.

Avem în echipa noastră membri cu peste 8 ani experiență în industria de dezvoltare web care au ca scop să creeze proiecte uimitoare folosind cele mai bune practici și standarde la nivel internațional.

Agenția noastră dezvoltă în mare parte aplicații web bazate pe platforma WordPress, dar ne putem adapta modul de lucru în așa fel încât să putem crea website-uri sau platforme web și pe alte CMS-uri, dacă un client ne solicită acest lucru.

Fiind pasionați de lucrurile frumoase și funcționale în același timp, facem tot posibilul să obținem cele mai bune rezultate prin fiecare proiect finalizat și livrat clienților noștri.

Fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este responsive, deci va fi accesibil pe orice dispozitiv: mobil, tabletă, laptop.

Cum procedăm?

Înainte de a începe să muncim, încercăm să înțelegem nevoia clientului și ce dorește să obțină dezvoltând proiectul respectiv astfel încât să îl putem îndruma către cea mai bună soluție.

Designerii noștrii fac schițe și concep designuri pe care le prezentăm clientului înainte de a scrie prima linie de cod. Astfel ne asigurăm că nu pierdem timp și putem să acționăm rapid după ce clientul a aprobat designul.

După livrarea fiecărui proiect ne asigurăm că fiecare client este multumit cu rezultatul final și oferim un an gratuit de actualizări ale sistemului și garanție.

Ilustratie prototipare si schita pentru web development

Prototyping/Wireframe

Wireframing-ul este metoda de a concepe un website la nivel structural. Wireframe-ul este adesea folosit pentru a organiza conținutul și funcționalitățile pentru a ține cont de experiența utilizatorului.

Wireframing-ul este folosit în faza de început pentru dezvoltarea unui proiect pentru a stabili structura unei pagini înainte de conceputul vizual/design.

Ilustratie web design

Web Design

Dacă ai deja o echipă de developeri/dezvoltatori web cu care să lucrezi și ai nevoie de design, te putem ajuta.

Putem să concepem partea vizuală folosind Adobe Photoshop sau Figma și să îți livrăm fișierele pe care programatorii le vor folosi pentru a construi viitorul tău website.

Ilustratie design grafic in stilul Bauhaus

Web Development/Dezvoltare Web

Dezvoltarea unui website necesită cunostințe avansate de programare, estetică și securitate.

Dacă dorești să ai un website performant, cu un design actual, de care să te poți folosi ani buni, ar trebui să lucrezi cu experți care cunosc cele mai bune practici și tehnologii în domeniu, la momentul acesta.