fbpx

Marketing

Strategie de marketing
Promovare online
Social media

Phone showing facebook page at Golden Lobster Agency

Suntem o agenție digitală ce oferă servicii complete pentru promovarea afacerilor atât pe plan național cât și internațional.

Membrii echipei de marketing au peste 5 ani experiență în această industrie și se documentează constant pentru a fi la curent cu ultimele tendințe și trenduri.

Ne folosim de toate instrumentele și tehnologiile moderne pe care internetul ni le pune la dispoziție pentru a face afacerea ta cunoscută unui număr cât mai mare de oameni și încercăm să-i convertim din vizitatori sau urmăritori pe social media, în clienți fideli.

Dacă dorești ca brandul tău să fie unul memorabil, este important să oferi utilizatorilor o experiență cât mai placută vis-a-vis de tot ceea ce înseamnă interacțiunea cu brandul.

Ce facem mai exact?

Facem tot ce putem pentru a înțelege ce probleme întâmpină compania ta și cum te putem ajuta prin marketing, astfel încât să îți oferim cea mai bună soluție.

Întoarcem problema pe toate părțile și căutăm să îți oferim soluții și idei creative pentru a-ți promova afacerea cât mai eficient și pentru a avea un impact cât mai mare în piață.

Dacă Facebook, Instagram, SEO sau Google Analytics sunt termeni care te fac să ridici din umeri, însă vrei totuși să înțelegi cum îți poți promova afacerea în zilele noastre, citește articolele noastre pentru a te documenta sau ia direct legătura cu noi.

brand identity book in the Golden Lobster Agency

Brand Naming

Alegerea unui nume pentru afacerea ta este foarte importanta chiar. Numele pe care il dai afecerii tale este prima interactiune cu clienții. Este indicat să alegi acest nume în urma unei analize a pieței și a domeniului atât pe plan național dar și internațional, pentru că nu doresti să ai un nume similar cu concurența sau chiar să ajungi la litigii din că ai ales același nume.

Alegerea unui nume pentru branduri este un proces bine sistematizat și rareori face printr-o sclipire de geniu;  Există și exceptii, dar nu ai vrea să faci experimente pe afacerea ta.

Man learning merketing strategy at Golden Lobster Agency

Brand Strategy

Strategia de brand inseamnă elaborarea unui plan pe termen lung, prin care să faci posibilii clienți să vadă brandul tău așa cum vrei. Strategia de brand înseamnă să ai un mesaj clar și precis pe care îl transmiți clienților tăi prin ceea ce văd, prin interactiunea pe care o ai cu aceștia atât fizic cât și online, în social media.

Dezvoltarea unei strategii de brand este precum crearea unui personaj; Stabilim împreună ce calități vrei să aibă personajul tău iar noi îl construim pentru tine și te ajutăm sa îl faci cunoscut lumii.

Social media sign

Online Marketing

După construirea paginii web a companiei tale, este important ca lumea să afle despre tine, și să ai utilizatori care să viziteze pagina ta, să interacționeze cu ceea ce scrii și nu în ultimul rând să cumpere. Noi ne ocupăm de acest aspect, tercând prin urmatorii pași:

  • Audit SEO ( analiză online a domeniului în care compania ta activează, alegerea cuvintelor cheie)
  • Optimizare SEO on site și off site (adaugarea cuvintelor cheie in website, inscrierea in directoare)
  • Analiză și raportare lunară a audienței pe site.
  • Social Media Management (administrăm conturile de social media ale companiei tale)