fbpx

Design Grafic

Design Grafic
Concept
Identitate Vizuală

Feed-ul pinterest pe macbook pro

Ca agenție digitală full service, oferim și servicii de design grafic.

Designerii noștrii au experiența necesară pentru a concepe elemente grafice și de design, care să comunice corect mesajul clientului.

Putem concepe atât logo-ul companiei tale, cât și celelalte elemente de identitate vizuală, în asa fel încât imaginea creată să fie una unitară și solidă în fața clienților tăi.

Avem o experiență de mai bine de 10 ani în domeniu și ne face o plăcere deosebită să oferim soluții creative și îndrăznețe la probleme clasice.

Design-ul grafic este un proces de comunicare. Este distilarea scopului, a sentimentului și a viziunii companiei.

Cum procedăm?

Fie că este vorba de un Start-up sau de o firmă cu experiență, ne dăm silința să concepem un design unic și memorabil indiferent de domeniul de activitate al firmei tale.

Ne dăm interesul să înțelegem clienții și să le oferim ceea ce își doresc în materie de concept grafic, ținând în celași timp cont de regulile de bază: compoziție, culoare și proporții.

Înainte de a oferi variante, facem sugestii, arătăm schițe și ne asigurăm că beneficiarul înțelege viziunea noastră.

De asemenea, dacă creăm o identitate vizuală completă, oferim clienților noștri mood boards și indicații clare, pentru a înțelege direcția vizuală pe care trebuie să o mențină pentru ca brandul să fie consistent și să inspire stabilitate.

Graphic Design illustration by Sorin Gheorghita, the senior designer from Golden Lobster

Design Grafic

Design grafic nu înseamnă doar conceperea unui logo. Dacă deja ai un logo și ai nevoie de un design pentru pliant, o mapă de prezentare sau o carte de vizită, ai ajuns în locul potrivit.

Designerii noștrii sunt pregătiți să ofere cele mai bune idei și concepte creative pentru compania ta.
Contactează-ne!

Ilustratie design grafic de la Golden Lobster

Branding/Identitate Vizuală

Identitatea vizuală cuprinde tot ceea ce este vizibil în compania ta: De la logo la cărți de vizită, la inscripționare auto, antet documente și semnătură e-mail.
Toate acestea pot fi lăsate în grija noastră.

Ne documentăm foarte bine înainte, punem o mie de întrebări și încercăm să înțelegem scopul și viziunea afacerii în așa fel încât să putem ilustra cât mai bine aceste lucruri.