fbpx
EVO GPS Website opened on a laptop

Website EVO GPS

EvoGPS este o companie fondată in 2009 și a fost integrată în grupul Vodafone, un lider global în soluții de telecomunicații și IoT.

Compania oferă un portofoliu extins de servicii pentru managerii de flote, înglobând în aplicația EVO GPS peste 40 de produse adaptate oricărui tip de industrie. De asemenea,  aplicația mobila EVO GPS vă oferă libertatea de mișcare, având acces de pe orice dispozitiv mobil la cele mai importante funcționalități ale aplicației.

Am dezvoltat acest proiect colaborând indeaproape cu staff-ul EvoGPS, încercând să oferim cea mai bună soluție pentru prezentarea online a produselor și a serviciilor oferite de companie.

Principalele cerințe ale clientului pentru acest proiect au fost:
– Responsive: adică, tot conținutul să se redimensioneze și să se adapteze în funcție de dimensiune ecranului pe care este afișat.
– Viteză mare de încărcare a conținutului.
– Design modern în acord cu brandul EvoGPS.

Folosind platforma WordPress, am beneficiat de o parte din funcționalitățile deja integrate însă, a fost nevoie de dezvoltarea unor module personalizate, care să ofere întocmai funcțiile cerute de către client.

Conținutul website-ului a fost împărțit pe categorii și tipuri de articole pentru a facilita modul în care acestea sunt afișate dar și adaugarea de nou conținut în site.

website layout with numbers of EVO GPS company developed by Golden Lobster
website layout of EVO GPS company developed by Golden Lobster
Website Layout of EVO GPS company