fbpx
web design and development

Platformă web organizație non-guvernamentală Youth

Acest client avea deja un website construit cu ajutorul CMS-ului Drupal, însă era greu să editeze conținutul paginilor și să adauge articole. Așa că ne-a cerut să dezvoltăm noua platformă, cu un design îmbunătățit folosind WordPress, astfel încât să poată avea mai mult control asupra întregului website.

După implementarea designului, am importat întreaga bază de date conținând vechile resurse și articole de pe Drupal.

website migration

Programatorii noștri au găsit cea mai bună soluție pentru a face tranziția de la Drupal la WordPress cât mai rapid și sigur.

După finalizarea proiectului am trimis clientului toate detaliile și informațiile de care avea nevoie pentru a putea sa editeze conținutul platformei după bunul plac.

Cea mai mare provocare a acestui proiect a fost implementarea unor filtre pentru resursele platformei folosind Ajax, pentru a evita reîncărcarea paginilor și a crea o experiență de navigare a utilizatorilor cât mai plăcută.

Clientul a fost mulțumit cu rezultatul obținut lucrând cu noi și a început modificarea paginilor și adăugarea de conținut nou imediat ce am livrat proiectul, aceasta fiind dovda faptului că am făcut o treabă bună instruindu-l pentru noul sistem de administrare.