fbpx

Cât costă un website?

Stabilește-ți singur prețul!

Completează formularul alăturat cu specificațiile tale și află pe loc cât te costă un website dezvoltat de Golden Lobster.
Atentie! Pentru a vedea pretul final, trebuie sa completati toate campurile (nu se va trimite nici un email).

*Acest calculator de preturi nu implica nici un fel de obligatii contractuale si poate fi folosit doar estimativ. Pentru un pret final, va rugam sa ne contactati.

Design Grafic / Branding

Design grafic nu înseamnă doar conceperea unui logo. Dacă deja ai un logo și ai nevoie de un design pentru pliant, o mapă de prezentare, o carte de vizită sau alte materiale, ai ajuns în locul potrivit.

Suntem pregătiți să oferim cele mai bune idei și concepte creative pentru compania ta.

Marketing Online

După construirea websiteului, este important ca lumea să afle despre tine, să ai utilizatori care vizitează pagina ta, interacționează cu ceea ce scrii și nu în ultimul rând să cumpere produsele sau serviciile tale. Noi îți putem pune la dispoziție uneltele necesare pentru a face aceste lucruri posibile.

Foto / Video

Dacă vrei să afisezi pe site fotografii sau videoclipuri de prezentare ale companiei, este important ca aceste materiale să fie impecabile. Noi avem cunștințele echipamentele și ideile necesare și suntem nerăbdători să le punem în practică.