fbpx

Cat costa o pagina web

Cat costa?
E scump un website?
Care este pretul unui site?

Persoane in biroul Agentiei Golden Lobster Romania

Printre primele întrebări pe care ar trebui să ţi le pui în momentul în care ai o idee şi vrei să o pui în aplicare este „Cât costă?”

În cazul de faţă, întrebarea se pune: „Cât costă un site?”

Discuţia pe această temă se poate întinde pe zile întregi, deoarece pentru a face o ofertă de preţ, trebuie ţinut cont de mai multe aspecte. Însă povestea pe scurt este următoarea: totul se rezumă la cât timp şi resurse trebuie să alocăm pentru dezvoltarea proiectului tău.

Suntem o echipă de oameni creativi şi suntem entuziasmaţi de fiecare proiect, lucrăm cu pasiune şi ne face plăcere să creăm lucruri frumoase, însă după ce tragem linie, am vrea să fie un win-win. Beneficiarul este mulţumit cu proiectul livrat iar noi cu suma încasată şi cu experienţa de a lucra cu un client nou.

Pentru că vrem să îţi facem mai uşoară această căutare îţi oferim posibilitatea de a afla rapid răspunsul la întrebarea: „Cât costă un website?”. Am dezvoltat un calculator de costuri în care poţi să introduci toate detaliile şi specificaţiile care te interesează pentru noul tău proiect şi să afli acest lucru.

Completează formularul alăturat şi află cât costă un site cu specificaţiile tale, dezvoltat de Golden Lobster.

În cazul în care sunt specificaţii care nu sunt trecute în calculatorul nostru general, te rugăm să specifici (sau poate mai bine să enumeri, ca sa nu se repete specifici si mai sus e specificatii iar sa mentionezi iar nu e ok ca ai dupa campul de mentiuni.) în câmpul de menţiuni şi promitem să revenim la tine în cel mai scurt timp cu o ofertă de preţ completă.

Dacă în urma completării formularului ai ajuns la concluzia că preţul realizării unui website este prea mare, am vrea să te gandeşti la ce aşteptări ai de la un astfel de proiect şi să te întrebi de ce doreşti un website.

Dacă un website îţi va aduce mai mulţi clienţi şi implicit mai multi bani, înseamnă că este o investiţie bună. Sunt peste 53% de firme în România care nu au un website, dar numărul acestora este în scădere, deoarece oamenii înţeleg că pierd bani fiindcă nu sunt online.

Dacă ai o afacere şi încă nu ai un website, e foarte posibil ca tu să pierzi clienţi şi implicit pierzi bani pentru că încă nu eşti online.

Dacă doreşti să te contactăm în urma completării acestui formular şi să discutăm toate detaliile legate de dezvoltarea unui proiect, specifică acest aspect la secţiunea „Doresc să fiu contactat”.